//tentenot?
Still aint sleeping
Monday, September 1, 2014 @ 4:44 AM | 0 Comments

Hello

Waktu tempatan 4.16AM 01092014

Apakah yang seorang Aten tengah lakukan?

Well, tinggal lagi about 2 weeks to be home & guess what I am going to be in 3rd semester yayyy!

Eventho result sem 2 lepas takda sehavoc sebaik sem 1 (mungkin lack of motivation) but  right know I tell you.......
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Seorang Aten tengah google2 study abroad. Wahh kerlas kau jahh. Baru nak masuk sem 3 dah berangan nak main salji~~~ fuuuuu~~


Haipp jgn jeles. Ni maknanya seorang Aten ada la jugak azam nk study oversea kan yedak yedakkk

Like seriously mmg kalau ada rezeki nak sambung master/phd abroad. Bukan apa, nk merasa jugak study kat negara orang. tambah2 yg empat musim tu woahh bestnyaa! *berangan*


Apapun I have about one two three plus two ( the ICSA ) semesters lagi maka completelah pengajian BCA seorang Aten. Apa itu BCA? apa kebenda pulak ICSA? BCA tuu course ijazah yg iols tengah mengaji sekarang. ICSA tu ICSA International Qualifying Scheme, which is the additional value of qualification kita utk meluasakan & melayakkan lagi diri kita in job market sebab ye lah kan sekarang ni ramai yg dh ada ijazah, so lg ramai lah kita na kena compete nak nak lagi sebagai seorang perempuan kan? pergh takut den mcm mnaaaa laaa nnt nak keqeje :(


More information about course ni boleh kelik saja kat link di bawah >>  (Bachelor Of Corporate Administration (Hons) - AM225) <<


Pepandai lah uols godek2 apa yang patut. Ok lah nak sambung google + berangan study abroad (sila jangan gelak) & doakan lah impian ni tercapai in two years lagi insyaAllah amin.

tenenenenenene~

(Muka ni lah yang orang lain eksaited nak p makan spaghetti dia ni eksaited posing)

*****

Kenangan lah dean~ semester 3! fighting ^^











Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome