//tentenot?
Happy happy happy happy
Wednesday, June 5, 2013 @ 8:25 PM | 0 Comments

Assalamualaikum and hi.

Okay ini quick post.

So, as close friends already know, saya berjaya dapat interview Bachelor of Laws di UKM.
So, me was like Selasa dapat tahu, interview like Khamis.
So, my mum asked me 'nak pegi ke tanak?'
So, me like 'hmm nak, mana tahu rezeki'
So, my mum was like 'ok dah, p book flight untuk esok kalau boleh malam, tayah mama amek cuti, lagipun mama cuti Khamis ni, rezeki kakak'
So, me was like 'WHAAAT? OK!'

But, I don't prepare anything yet.
But, why UKM tak inform like seminggu awal ke?
But, I don't care hentam saja lah.

Doakan perjalanan saya.
Doakan I'll be okay during the interview.
Doakan saya banyak idea masa interview esok.
Doakan saya berjaya.
Doakan segala-galanya.
Amin T.T *sedih pulak*

K bye, gotta go.
Our flight is on 22.30.
Bismillah.
See ya!

p/s: terharu dengan mama, dan abah. they've done so much for me sayang mereka sangat muah muah muah muah :'(
and sayang, doakan saya jugak tau.
tak kira apa jadi, saya di mana awak di mana.
jangan risau.
saya sayang awk muah
and and another p/s: tgk header baru, matured sikit kot? muahah!

follow my keek: https://www.keek.com/Tentenot




Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome