//tentenot?
Braces adalah cute :3
Thursday, May 30, 2013 @ 12:54 PM | 0 Comments

Assalamualaikum dan hi :)

First, aku teringat masa tu tengah scroll that instagram punya 'timeline'
Then jumpa this person jual fake braces
Like sepasang RM150 if not mistaken.
Menarik bukan? ye ke bukan? bukan ke ye?
Nvm.
So tunjuk ler dekat mama gambar2 tu.

Mama: haa takpayah mengada buang duit
Me: err bila cakap nak beli? -,-

Ya, very interesting.
Sekarang pun dah jadi trend untuk pakai braces, fashion lah katakan.
Orang kata comel pakai braces tu
Comelkan gigi
So wujudlah fake braces
Sekarang ni segala macam benda fake dh wujud
Tapi, utk org yang tak berduit macam aku ni
Tak payah gatal lah kot nak fake braces bagai
Lagipun gigi dah normal :3 bangga tau *tetiba*
So I've heard one of my gila friend, Syazalina
Bakal ler pakai braces lepehni
Waaaaa, sebenarnya aku jealous since dia hantar gambar takde gigi tu
Haha well, step pertama mesti lah cabut gigi sebelum nak apply braces kan?
Goodluck tau sayang, nnt dh pakai braces jangan lupa tunjuk dekat aku hihi

So that is how they put the real braces on
Taktahu nak rasa syioq ke takut
-___________-

Tutorial buat fake braces pun belambak dekat youtube
Sesapa yang teringin, tapi tak layak, eg: gigi dah lawa + takde duit beli fake braces
Search la tutorial dekat youtube!
Untuk aku? aku dh bersyukur
Tanak amek risiko fake fake braces bagai #EHH
Padahalllll
Haha bye :*






Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome