//tentenot?
Student's life- Not really; Part III
Tuesday, July 10, 2012 @ 9:59 PM | 0 Comments

Hi & Assalamualaikum.

Sehat? Alhamdullilah.

Di kesempatan yang ada, aku curi masa mcm rompak bank tu, cuba banyang, bayang aku tgah merompak sebuah bank. di mana dpt rompak rm1juta dan itu amatlah bernilai. ok fullsetop. takda releven nya korang baca yang td. point aku hanyalah, masa yang terluang utk aku hapdet sebelum start study, CSC (kononlaa) paham? tak paham sudah. korang tahu? *geleng* aku belajar critical thinking kay. so pls be a critical thinking. jgn percaya je ckp aku.

k stop.

ceritanya begini. semalam, masa kelas nurul and elia ckp
'aten, nk join tak malam karang?'
nk tau apa respon aku?
'hmm takpe la korang, aku nk buat homework, kan byk? korang nii, tak takut ke tak siap aasigment?'

nahhhhhhhhhhh semua itu dusta muka ni nk buat sgt assigment, task segala benda alah tu? *sigh*
actually this was happened:

aten: woaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak nak nakkk nasik goreng paprik dgn teh ais nahhh *jerit*
nurul: sabar sabar, dlm kelas japgi kitorg amek order ._.

haha. ok. tu situasi dimana suara aku bila ttba gedik nk bg lantang. kalau dlm tutorial? nahh hampesss



so mlm tu about 7.15pm kita rombongan cik kiah pun pegi laaaaa kedai mkn ituw. and guess what? mmg smpai pukul 10 lebih weh. menangis aku buat assigment balik tu tiaw! <--sila jgn percaya, remember! critical thinking bebeh. LOL ada kena mngena?




pictures; credit to elia.

actually ada lagi, mls nk copy url bebanyak. aku nak study kay? kenyit mata sikit.

Mlm tu jugak, remember I've told you ols my roomates? okay meh nk rewind ^^^^^^ kak tiqah, atul, hana. dorg pun free and plan nk keluar skali. so aku ada duaaaaaa dinner ah masa tu. hebat tak? sila angguk.

roomates, luv u ols

korang, mimah pun reti senyum kay? kan elia :3

minggu ni they plan nk p tanjung dawai. sorry guys, aku nk balik langkawi :( jgn lupa amek gmbar byk2. mohon show off -.-'

:3

ni kwn segedikkelas aku. hee intan comel byk peminat kay. nk tmbah kuota?
ps: gmbar takda kena mengena. iklan je kejap

dekat pkul 10.30pm laa aku smpai bilik. masuk je Yasmin masuk ajak buat Law038. harhar I was like aaaaaaa. amekau! yee aku pegi, tapi lain pulak cita dia. ada ke pegi borong tudung? LOL tak leh jd, balik bilik jd gila nk siapkan task/assigment/tutorial whatsoever etc. etc

still on laptop. nk refer notes kay notes. bukak fb tu takde wajib .___.

pkul 1am aku giveup. Law012 je siap. harini, kelas BEL313 td org debate, aku buat Law038 :3 so tak perform apa apa. last2 miss ckp,

ehem ehem

le miss: tommorow those who did not speaks anything, you have to do the public speaking. individual!
le me: how bout the title miss?
le miss: I'll give you on the spot
le me: okay miss. (dalam hati) defuq?

public speaking aku taktau mende. wish me luck. nk search task for CTU andd carik news for BEL260 besuk. study CSC? I will. Khamis got quiz. Next Khamis got test for LAW038 and then starting bulan puasa got hafazan. aaaaaaaaaaaaaarghhhhhhhh bai.









Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome