//tentenot?
Justin Bieber in Malaysia soon~
Thursday, June 7, 2012 @ 3:00 AM | 0 Comments

Sesungguhnya tajuk entry takda kena mengena dgn post ini makaceh. 


Assalamualaikum & hi :)

Beberapa hari yg lalu, Langkawi my place dikejutkan dgn kemalangan yg berlaku melibatkan 3 orang remaja yg maut dirempuh van. I bet everyone knew that. Especially para blogger, twitter and facebook. Kisah ni masuk paper and twitter, arwah Yasmin J Hunwick which I know her in trending at that time right? Shows that everyone loves her. Al-Fatihah. Actually I'm one of her blog's fan tahu. Before this I used to bw dekat blog arwah. Mmg best and penulisan kreatif smpai sometimes aku pernah tergelak sorang2 reading her post. Even I don't really know her personally but yet I know she is a pretty, smart, nice and sweet person. Semoga roh arwah Yasmin, Afiqah & Wani ditempatkan dlm kalangan orang2 beriman. Amin.

Back to the story, around 8pm mcm tuu, aku dgn mama tgah belek2 those surat tawaran IPTS and tgah fikir samada nk terima masuk polimas ke tidak. Satu2 tolak tawaran. Nk tahu berapa surat dpt? 11 okay, 11 ._. alangkah bagus kalau semua IPTA hewheww tp Alhamdullilah semua mcm kebanyakkan kolej bersekutu. Takda la nk IPTS sgt kan :3 hati aku berat nk pilih sbb kos semua tak meminatkan aku nk hambek. Perakaunan, farmasi, engineering, nursing, pendidikan etc.  Sakit otak den memikirnya, sampai at one time mama tnya 'yg apply intec tu mcm mna?'

ALHAMDULLILAH,

See? Lps check mama mmg senyum gila. Abah? haha dia buat biasa but I know dlm hati dia happy. Depa nk sgt aku further study ke oversea. Well, this is the path. Syukur sgt sbb aku mmg minat Law. Walaupun byk org kata susah, payah, difficult and bla bla bla tp aku dh tanamkan dlm diri taknak mengaku kalah. Ecewahh semangat ni! Hee. Ekceli aku harap dpt yg 6 bulan ke, setahun ke tp dpt yg 2 tahun. Then InsyaAllah kalau ada rezeki further ke UK for 3 years. Nk dptkan sponsor ke oversea mmg kena struggle utk student yg result SPM mcm aku ni nnt. Result elok byk org nk spnsor kan? Apapun Alhamdulliah, syukur sbb dpt jugak offer. At least, minat aku nk jd lawyer, doa aku, doa mama abah doa family doa kawan2 telah termakbul. Mlm ni I was the happiest girl inda wolrd evah!! and aku rasa ni entry paling skema. KOT? :B


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome