//tentenot?
Dandelion dust, may come true
Sunday, June 17, 2012 @ 7:05 PM | 0 Comments

Assalamualaikum & Hi olss.

Pertamanya, syukur kpd Allah sbb akhirnyaaaaaaaaaaaa



Alhamdullilah syukur. Tu lahh Allah SWT dah atur semua yg terbaik utk kita kan? ada hikmahnya aku tak dpt g Intec UiTM. Rezeki lain Allah bagi. Tgk? rayuan aku diterimaaa & I'll be UiTM Merbok's student :) Mlm ni mlm last aku bersenang2 lenang dekat rumah. lps ni nk kena study. Study hard. And aku berazam & berjanji nk jadi aku yg f3 and aku yg darjah 6. Why? sbb masa tu aku rajin, rajin study, rajin nk compete dgn org. Tak mcm f4, masyaAllah mmg main gila! serious beb, dulu masa f4, org semua nasihat 'jgn anggap ni honeymoon year' tapi bukan takat honeymoon, honeystar dh f4 aku ._. bila naik f5? baru gelabah. bila SPM? dua tiga pat lima kali gelabah. hasilnya? *banyak pulak tanda (?)* result aku pun not 100%, dpt 50% jee. nmpk tak? bila dh 50%, dpt tawaran hebat2 dah tak dapat nk carik sponsor sbb dah tak layak pun. sedih kan? bila tak layak kena guna duit sendiri first, struggle and dapatkan result bagus, baru JPA/MARA teringin nk pndang application korg. SEDIH kan? sedih laa sedih laaaaaaaaaa LOL sapa tak sedih aku tarik hidung :3

Benda dh jadi, nk nyesal pun tak guna *eceh*
Takda relevannya aku menyesal skrg, nasik dh jdik bubur, bubur pun dh keluaq balik C:
So apa yg penting/ boleh aku buat kat sini IS berazammm utk berjaya dlm hidupp. masuk U ni nk study hard. taknak hampakan parents aku. tambah2 masa tgk result SPM yg tak 10A ._.

K ah yg mana nk spm tuu amek story akuuu sbgai pengajaran :)
Mama dh bising suruh buang taik kucing ._.

K bye. Doakan aku sbgai mahasiswi nnt yee


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome