//tentenot?
Harddd
Wednesday, February 1, 2012 @ 7:06 PM | 2 Comments

Assalamualaikum & HI



Pertama sekali thanks for those blogwalkers yg selalu jenguk sini. Thanks for the likers and followers. So appreciate that.

Okay now is February. Tak lama dh nak bulan tiga. February reminds me on evrything that happened last year. So many things on February/2011. Semoga February kali ini lebih bermakna walau perit utk saya lalui, eceh takda la perit sgt. Tapi its HARD :]

Im so over boredd, nk keja :( kalau boleh nk keja kedai baju/ butik/ spa hehe sbb I love serving ppl yg nk pilih2 baju & so on. Tapi takda masa lg nk p cari keja. Hope tak lama lagi ada lah rezeki saya. Lagipun duduk rumah mmg boring gila. Kdg2 sampai terlebih emosi ingatkan sekolah haha *okay tu tak releven :3

Everything is fineeee & I love the way Im now. Kay actually saya tak tahu nk tulis apa lg dh so just merepek je kalau sudi baca baca lah ye hehe. Apa yang saya bauat kat rumah? bgn pagi, tido balik tgahari bgn lunch tgk tv parents & adik2 semua balik and tgk tv smpai malam. Kalau hujung minggu I'll go to uptown laa as usual kan. Mmg very the boring right? Aten, pls get life =.=

Btw, this Saturday me & couples of friends akan ke alor star, pegi karnival masuk U tu. Mcm interesting ja kan? Lgpun dh lama tak having trip dgn member even just a day and Im sure we're gonna have fun :D so sesiapa yg akan pegi stadium sabtu ni jumpa saya tegur lah. Im not sure what Im going to wear but aaa saya ni takda la sefemes artis tp boleh kot nak cam. See you there!

About my future, saya rasa medic is a good and flexible course. Yeah dari dulu actually cita2 mmg nk jd doktor. But yet, kalau takda rezeki nk buat mcm mna. Rezeki masing2 Allah dh tentukan since kita dlm perut lagi and everyone knows that. Guys, doakan aten ye. Mana tahu one day boleh bukak klinik you guys boleh dtg hehe <3

Love, saya harap sgt kita mcm dulu. Really miss you alot. Kita masing2 ego and I knew that. Pls I love you so much baby. Hope you understand what I really want is you.

Thats all. Lgpun tengah tggu Mama in her room. Sekolah dia ada latihan merentas desa hehe so dtg sini ambil kesempatan lah sbb broadband still not working -,- ok bye :)


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome