//tentenot?
Omaigot !
Friday, July 29, 2011 @ 10:51 PM | 0 Comments

Bukan nak bg takot, cuma nk bg kesedaran kepada budak2 spm tahun ni. Trial tggal lagi dua mggu. Ni haaa jadual exam real punyaa. Tp yg amek pure science laa + EST yg sama waktu dgn aku ja laa k :D nahh amekauu













Wuu haha kepada yg amek subjek lain, bole check it out dkt sini Honeymoon's Trip

Aku tahu byk org dh tau jadual exam ni. Yg dh tau tu tau laa yg tak tau pergi tgk ok? paper dandanan rmbut pun ada SPM ni -.- aku tak tahu sekolah mana ada subjek tu ok lah goodluck, remember; study smart, not study hard (Y)


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome