//tentenot?
(:
Saturday, June 11, 2011 @ 11:47 PM | 0 Comments

Alaahhh. Baru rasa nk start cuti. Dh nk bukak sekolah. Adududu. Result lagii :] ni yg menyampah ni. Dh laa cuti ni tak buad apa sgt pun. Tp yg paling best, mama kasi chance hangout dengan <3 best woo. Haha balik 12 lbih pun dia tak mrh ^^ lgipun aku mana pernah ber'dating' lepaklepak smpai pagi. Paling lama pun takat pukul 8 mcm tuu ja. Mmg sweet memories lah :') masaa yg lepak taman lagendaa, pergi chenang jln kt pntai ^^ hee best kot. Lagi masa pergi garden mlm mlm butaa tu yg paling taleh belahh skali bila smpai tgk ada byk budakbudak kecik kt situ. Tp kita buad tak tahu jaa main buaian. Haha. Sekali datang budak yg byk ckp tu. MASYAALLAH. Mmg menyebok kan? haha tp comel jaa budakbudak tu. Paling comel yg bykk ckp tu. Dia paling kita takleyy lupa laa kn kn? :) kejap pggil kita 'kakak' dgn 'abang' kejap pggil 'bdk pmpuan tu' dgn 'bdk laki tu' haha mcmmcm :D esoknyaaa kita hangout lg layan sayaa mcm babyy :') lepak dataran smpai lampu suma ttup haha. Esoknyaa lepak lg mkn lolipop && minum teh ais. Lepak dataran lg suka gila time tu. Haha kalau boleee tiaptiap hari nk hangout dgn diaa ja.. bole laaa mama, bole nahnahnahnah? ^^

Bytheway aku tahu entry ni mcm nk menggedik ja. Sorry lah haha actually nk mintak andaanda semua doakan Fatin Nurul Aqila Farizal dpt result yg elok bkk sekolah ni gudluck jugak kpd semua lah :') && samasama doakan pencuri helmet helmet aku tu mndapat bala :') AMIN-

Iklan comercial sebentar bersama kinderbueno:
Sang lalat dan bini lalat pergi merayau rayau mencari makan, mereka masuk ke dalam jamban untuk makan tahi. Bini lalat berkata..

Bini : “Bang, kenapa kita kena makan tahi hari-hari?”
Laki : “ Hish… Jangan cakap benda-benda kotor time makan!” 

 :D


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome