//tentenot?
Shitto
Friday, May 20, 2011 @ 5:41 PM | 0 Comments

Whats on my mind

  • Bosan
  • Online fesbuk
  • Mama bseng suruh study bg warning dua kali dh tp cam biasa aku buad bodo je
  • Sejarah exam kelmarin cnfirm fail *hope not
  • Buat2 study, dok dlm bilik senyap, study lah :]
  • Halangan : Laptop && broadband Celcom yg laju. Finally, yay!
  • Menyedihkan bila everytime tgk phone takda text msuk && mula text org merata [maxis only]
  • Nk mndapat 5A over 10A dlm mid year exam ni 
  • Nk sgt keluar jalan jalan tp takda sapa teman. Hang nk teman aku dak? Jum laa hang belanja :')
  • Korek duit buat number plat baru, rm7 pn rugii bole dpt sebijik burger mcd kot 
  • Rasa bersalah yg amat sbb langgar bontot Grandis pg tu, hope keta tu tak apa apa sbb moto aku plat patah :[
  • Nk cari boyfriend. Bkn apa kesian mama nnt dia tkda menantu lelaki sbb anak dia ni tak lawaa okay *bkn sbb gatai nahh
  • Kecewa sbb tadak sapa nk jd boypren saya :') I'm not pretty
  • Rindu McD sgt sgt dua mggu dh kot tak mkn :(
  • Esok abah balik, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
  • Phone semakin nazak, aku doakan dia pnjng umur. Kalau tak aku yg nazak kot 
  • Thinking of new watch, skrg punya dh buruk. Sapa2 mau spnsor? Tp takmau laa jam pasar mlm *acehh x)
  • Kuruskan peha. Hilangkan parut. K diam -.-'


Hmm tu je kot. Post mcm takda motif? Biar lah, kau ada? Kbai <3


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome