//tentenot?
Wednesday, May 18, 2011 @ 6:53 PM | 0 Comments

HYE kwn. Dh smggu kot aku ta update. haha busy lah kwn. Yelahh kan exam wehh :] hm hari guru haritu aku tak pergi pun. Rugi pulak rasaaa mybe ni last year aku nk celebrate dgn depadepa tu tp sokay lah nk buad cane T.T

Okay nk story. Haritu aku bluetooth kt sape tah ringtone bunyi mengilai hantu haha ringtone hantu mengilai? biaq betik minah ni haha. Suka hati aku lah kau ada? takda kan? :D aku tau org org sekarang semua pkai lagu  JUSTIN BIEBER, JUSTIN BIEBER, JUSTIN BIEBER, eh aku tulis JUSTIN BIEBER ka JUSTIN BIEBER? haha dah dah actually tkda laa mngilai tp mcm mengilai jugak ahh. Aku suka bunyik tuu so aku set kan jd bunyi text aku. Haha skali tu aku pergi beli nasik lemak haaa msa yg hari guru tu lah. Bole pulak aku tak silent kan phone aku. Start aku set ringtone tu, setiap kali aku keluar mmg aku buad silent. Segan lahh mekk bunyi mcm tu brutal sgt haha. Sampai jaa dkt lorry pickup nasik lemak tu aku pn p laa kt makcik jual nasik lemak tu mintak dia nasik lemak ayam RM1.50 satu ^^ selalu aku beli duaaa. Disebabkan rasa curiousity makcik lemak tersebut, eh eh makcik lemak pulak -.-' makcik nasik lemak lahh haha ampun makcik. Okay balik balik semulaa. Haa makcik tu pn menebual aku tnpa disuruh ataupn dipaksa dan aku jwb ja soalansoalan dia dgn jwpn yg relaven lagi munasabah.

Makcik : Satu ja hari ni?
Ateng : Satu ja :) *mcm lah tiaptiap pg aku mai beli -.-'
Makcik : Mai mna?
Ateng : Mai mna apa?
*k, aku mmg tak pay attention dgn makcik tu sbb aku tga excited tggu text masuk
Makcik: Dakk laa mai dari sna ...
Ateng: Ohh dari umah makcik *sengih2

............................Tiba tiba | Suddenly | Go tobann | Bigla............................

Skali text aku masuk bunyik laah mengilai tu. Dh laaa kuat bhai. MAKKKKSAKII ! malu kott mkcik tu pn siap melatah *k, aku tipu aku yg melatah haha. Dgn org byk tga pilih kuih, pakcik2 tga menikmati kopi teh o bagai dkt situ, dgn abang hensem dlm kereta Picanto hitam :3 wtf -.-' aku dgn muka bgn tido td mmg segar terus ahh cepat cepat aku tkn button phone && tersengih2 kt situ. Aku pn perasan ada dua tiga mamat pn sengih2 pndang aku like smelly kerang :) ohh I appreciated that haha then aku bg duit aku trus blah dari situ k tu je aku nk cita pcl hari guru.

THANKS BABYY :)
Wanna say thank you cause always be with me. Ehh yakaa? Haa yalah :) Thanks tau. Text aku 24 jam smpai mak tegur :] Hantar Mcd utk aku msa aku lapaq mcd tuu :D Layan aku even sometimes aku tahu mmg aku membosankan kan? Selalu puji aku lawaaaaa haha yg tu mmg tak betul && aku sedar Kak Limah lg lawaa pada aku tp thankyou lah sbb everyday msti hang ckp aku lawaa TEHEE. Selalu buad aku gelak senyum sorang sorang like beruk makyeh nmpk pakwa hensem lalu tepi jalan. Sabar dgn perangai gedik annoying aku. Suka buat manjamanja ehh comel lah tau tak? geram aku haha. Sanggup teman aku even time tu aku tau hang mengantuk tp ckp dkt aku tak mengantuk -.-' teman aku studyyy smpai 2-3pg hee sumpaa ku syg hang :') ILOVEU 


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome