//tentenot?
Friday, May 6, 2011 @ 9:43 PM | 0 Comments

EXAM :')

Okay exam dh nk dekat . tp next week ad sejarah && bm sajaaa hee so bole relax lg ^^ relax ?
*pangggggggg
Woi sedar lah sikit tahu dok dpn lappy jaaaa exam dh dkt , lg mau relax ?

Okay kan dh kena padan muka :D:D well dengar lah nasihat aku , cuba lah study sikit . Tak byk pun takpaa . Tak payah laa nk online sgt , biarlah org org yg online dkt fb tuu depa tak amik exam -.-' see now dh MAY , got about 3 months to trial , then SPM lah aku haha . Mati matii ! haha kenapa aku ckp mcm tu ? yelahh kn nama pn Sijil Pergi Mampus :D tanak laaa sijil tuu Sijil Pegi Menikah okay gak <3 aww haha okay dh stop menggatal aten ! we're talking about examination with all determination .... oh snap ! aku dh merepek .
I'm lil bit dizzy here help me -.- its all about exam exam exam . Can we just skip about exam ? Talking about LOVE is interesting :):) naaaaa I don't think so babyy , its kills you little by little so lets talk about our future . Ehhhh terspeaking pulakkk hahha okay dh aku ckp melayu balik . Aku kan , nk kata takda kesedaran tuu ada sebenarnya , tp tah laaa . Kesedaran nk exam tu dtg bila time aku nk tido :') sebelum tido tuu mmg rasa mnyesal tak study awal awal , dkt nk exam bru teringat dlm hati :] aceyyy masa tuu jugak lah aku pasang azam , start esok pg nk study ! study ! tp bila dh smpai hari esok tu ttba kesedaran tu hilang && jd balik mcm biasa , bgn mndi mkn tido tak sedar diri kita tu nk exam ^^ yg best tu time nk tido jd balik mcm aku cerita td , nk aku repeat balik ke ? tak payah laaa kot haha you all pernah rasa tak mcm tu ? mesti pernah kan ? bila aku fikir balik mmg shittoooo lah kan :D aku tak kata you all shitto -.- jgn terasa hm tu lah kan ? internet , love , life , family , friends mmg bole effect on our examination . So , kna pndai pndai lah bahagi masa , especially yg hat mna dok tga bercinta tu tak kira lah scandal ke , dh kwen ke -.-' kalau dh tak pndai sgt nk bahagi msa , cmpur darab tambah pn bole tp senang cite kna pndai pndai lah bru bole jd pndai ye dak ? :') cegu cegu byk yg kata ; kalau dh ada ehem ehem tu , break laa dulu sat , lps amek sijil pergi mmpus tu , eh bkn -.-' sijil apa malaysia tah aku pn tatau tuu bru lah bole amek sijil pergi kawen <3 komen aku ? jyeahhhhh haha saya mmg ada ehem ehem tu okayyyy tggu nk kwen ja so cegu taley kata pa nahh , ampun cegu :D:D

okay bila aku baca balik post ni kan mcm skema pn ada tp kesah pulak ? haha you all jugak yg baca kan k bai xoxo


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome