//tentenot?
cutiow
Sunday, May 29, 2011 @ 4:52 PM | 0 Comments

okay tadi masa lunch, aku tnya adik aku - weh kita pi berapa haribulan? dia ckp; 16, sehari lps birthday hang.
WTH? 
WTH??
WTH???
tudia aih. lps cuti ka? agakagak laaaaa. takan cuti ni tenggek kt umah ja T.T punya lah syok nk extend sekolah seminggu tgktgk kena pergi sekolah jugak laa mggu first tu, rabu baru bertolak. adui. okay aku kecewa*

hm apa lagi tah -.-' haa cuti ni, rutin aku bangun pagi, text, urus 'bnda' kucing, text, sidai baju, text, makan, text, mandi, text, tgk tv, text, relax2, text, text, mandi, text, makan, text, tgk tv (dvd drama taiwan, best gila babi wa ckp lu) text, otp, tidur ^^

persoalan: study mana? -.-' *tadak dlm list haha

serious dari start cuti aku tak hangout manamana. Jumaat, just pergi KFC Farewell Teacher Raihana, lpstuuu balik. Mlm pergi tgk movie, best jugak laaa cita tu not bad. Balikk text otp tiga jam, tidur^^

Sabtu, tgh hari pergi kenduri ptg hangout <3 balik, bkk beg, ada wax dia beli dkt gurdian td *cehh tu pn nk habaq x) dia lupa nk ambil balik lah tu. Haha actually aku saja ja buad buad tak ingat sbb nk suruh dia dtg balik umah aku ambil barang dia TEHEEE sapa suruh letak dlm beg aku? :D takda laaa, IMY lahhhhh tak puas meet :') even both of us nk buat romantik tak jadi time suap icecream tu HAHA lps tu dia dtg ambil wax tu balik, mlm text, otp dua jam. Kan? then you ttdo even time tu tga otp dgn aku yg ckp sorgsorg sebenarnya -.-' 

Now ahad, hari ketiga cuti sekolah. Baru tiga hari kan? :) tiaptiap hari aku hangout kan? harini nk keluar pergi mkn ja kot. Sbb esok abah dh nk kerja luar. Tah, taktahu. 
Eh, tadi bkn aku ada mentioned dari start cuti aku tak hangout manamana ka? -.-

K dh laaa nk layan cita Taiwan, You're My Destiny best ^^


-You pegi mana? I tggu ni, IMYSM :')

Labels:



Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome