//tentenot?
welcome back baby :')
Saturday, April 2, 2011 @ 4:37 PM | 0 Comments

Ego saya sudaa dpt balik ! <3

aw awww hee best gila kot . tp mcm pelik ckit lah ego aku ni dri ego org lain . cane tahh . ye lahh kan dh tukar byk :') haha td kan msa dkt tmpat bengkel moto tu abg tu tnya

abg hensem : bwk moto laju ka ?
ateng senget : takda laaa 20 ja -.-' *nada perli
abg hensem : bwk moto laju sgt ni , smpai bengkok habeh body , smpai kna setting lain semua
                       dasyat2 . org pmpuan bwk moto 50 kebwh ja , bru nmpk ayu sikit accident pn tak ,
ateng senget : . . . .
okay aku diam*

haha , tkpaaa laa aku mcm mna pn takpa :) lps tu p carwash nk cuci moto haha . ad sorg pengkid ni , comei kot . hahah , tp tgk muka pn aku dh tau pengkid . yg best tu , time aku nk bg kunci moto , dia smpat lg nk pgg tgn aku hahahaha well lmbut laa jugak tgn dia tu ^^ tkpa kn , dia pn pmpuan so takesa laa xD haha time nk balik tu , aku saja laa kaleh tgk dia , tuptup dia pn tgk aku awww mcm filem hndustan pulak . hahahahahahaah uuu taley2 , astaghfirullah . laki bersepah lg aten oy haha
okay lah bye XOXO


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome