//tentenot?
thx :)
Monday, April 25, 2011 @ 9:03 PM | 0 Comments

hey just wanna say thankyou to those gorilla && berokberok makyeh yg dengki dgn life aku , terlalu ambil berat smpai tau suma bnda :) thanks alot okay sbb you all aku frust :D terima kasih bykbyk , again THANKS A LOT . nmpk ? aku dh siap besar besar kan lg THANKS tu , so you all yg gorilla lawaa lawaaa & tak lupa  yg perasan lawaaa nk mati tuh bole rasa appreciate kan ? tp aku takesa dgn prihatin hampa tuu :') yelahhh susah susah je kn korek life aku . Ni satgi msti ad kan antara geng2 gorilla nh bca ? heeeeeee then gossip lah sesama hampa nohh aku takesa . Stakat laa aku asa dh byk pahala free aku dpt && aku mls fikir pasal bnda ni sebenarnya , bak kata Ustaz Kazim tuu 'buang msa ambil berat psl org' ^^ okay nk ckp tu je okay dh .
*****
Today's activity 
welll hari ni aku sorg ja ad kt umaa yg lain suma tkda so IM THE BOSS haha ^^

09:00 am : tersedar dari mimpi && ttetiba nangis lps tu text someone :')
10:00 am : main dgn kuceng kucengan lepak dlm bilik actually aku pn tak tahu ap aku buad -.-
11:00 am : dh mndi , tggu someone tu repl but no respond
11:30 am : msak breakfast , sdap gak HAHA then mkn + tv
12.00 pm : tgk phone , tadak respond , so aku decide buad nota kimia yg ta pernah wujud :3
01.00 pm : no repl lg , nangis tdo :)
01.45 pm : ' wey kakak awad mata hang mcm sepet ' - adik prihatin
                 ' wey mata hang bengkak kna ggit semut ka?' - lagi adik prihatin :]
02.30 pm : Bruce Lee text , mnd
03.30 pm : awayy to library
05.30 pm : balik , mkn mnd
06.57 pm : goodbye </3 nangis :(
08.00 pm : ' kakak , awad mcm lemah ja sakit ka ? ' -mama
08.30 pm : ' mama , nk broadband ' -ateng
justnow    : ' kakak psepa ni pelik ja abah tgk , tak sehad ? '
now : wait for Bruce Lee :] mna heanggg -.-'

Okayyy , aku dh penat type . Frust sbb www.facebook.com mcm hare tabole bkk -.- okay lah bye pening pala :]


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome