//tentenot?
JB , ILOVEU :)
Monday, April 18, 2011 @ 6:05 PM | 0 Comments

ATTENTION : SEBELUM BACA POST NI , SILA KLIK MY LOVEEEE  DKT TAB HIT THIS BABYY DI SEBELAH KANAN ANDA . NAMPAK KAN ? THANKS ^^

Goddd , Justin Bieber My World Tour dh dekat -,- baju apa ta beli lg mcm mna ni ? aku plan nk beli baju wana purple seluar putih kasut purple putih && accesories hitam ^^ woaaaa cun bhaii , kna sgt laa kan dgn concert JB tu nnt weee excited nh ! heee  
*****

Cewahhh buad mcm aku pegi sgt lah kn concert dia :3 haha berangan ja laa ngek . Tiket apa pn tadak nk p cenaaaaaaaa T.T you all msti ckp mcm ni kan mula mula td
' woaaa , aten pn pegi jugak concert JB tuuh '
Haha sory lah , tak pegi pn berangan jaa lbey :)

Okay mmg blog aku akhir2 ni ceta psal JB je lahh kn hihi ^^ maap aku mmg mnat diaaaaa gila vavi so shadap pelis :]

Em , nothing just miss-ing someone . Seriously , IMYSM :] even everyday contact tp aku nk jugak rindu dia cey pedia -.- HAHA okay dh ILOVEU :) lately aku selalu kna mrh dgn parents . Mmg aku byk buad salah tp tah laaa , abah texted aku haritu mcm nie  'Knapa makin besar nie dh tamau dgar ckp ibu bapa?' aku copy sebijik sebijik okay* hm okay actually idk apa salah aku pffft -.- okay aku tipu hahahaha mmg aku nie org kedah pggil 'ketegaq' haha degil lah ckit . Haritu kna mrh , psl mama tabg aku guna jalan belakang tu sbb gelap + bahaya . Yelah aku tau laa aku accident pn dkt area tu tp serious ckp aku tasuka guna jalan besar ni sbb

1) kna pkai helmet
2) jalan straight sgt lah no adventure
3) byk kereta 
4) byk org 
5) hmm ap lg eh ? 
6) okay tkda dah 
7) dh laaa wey dh tkda reason dh 
8) stop it aten , grrr -.- 
9) tanakk laaa nk tulis lg smpai ckup 10 sbb ^^ 
10) okay dh ckup sepuluh 

HAHA . See ? Betapa byk nyaaa reasons aku tanak guna jalan utama ? tu baru 10 -.- berjela lg sebenarnya . Hahaha . Dh laaa aku dh tatau nk tulis apa dh , ckup lah setakat org tahu apa special nya jalan belakang tu dari jln utama hihi ^^ chow !

Labels:



Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome