//tentenot?
okay , now aku kesah
Saturday, March 12, 2011 @ 6:17 PM | 0 Comments

okayy , td aku online facebook , and tga nk search someone dkt fb , tba2 terkeluar satu nama , yg used to be my friend on fb , my schoolmate . okayy , now aku notice yg diaa dh delete aku . aku check mutual friends dia , tgk kwn aku takda pulak dia nk delete . no wonder lah dkt scola dok tgk pelik . hey , pk aku tkda perasaaan ke apa ? actually , bkn dia sorg je yg tgk pelik , her friends , and her friends' friends , and her friends' friends' friends yg seriously idk who the hell they are , tba tba dok tgk pelik , WTF ? yeah , aku mngaku dkt scola skrg mmg tak cnfortable , because of this bunch of damn ppl yg tak puas hati dgn aku . just wondering why , apa salah aku actually ? cuba mai sini terus terang cket boleh dak ? aku pn hairan . kwn kwn aku suruh ignore kn je depa tuu , mmg first tu aku takesah org dok tgk pelik . sbb aku rasa mmg tabuad salah ap pn . but now aku kesah okayy , some ppl might say ' kot hang dok kutuk dea , depa tau kot ' okay , let me get this straight , itu sbb aku dga cerita org , bkn sbb aku kutuk saja saja . hey please lah tba2 nk kutuk org , aku pn tahu lah dosa pahala mcm mna . mcm lah depa tu tak kutuk aku kn ? kalau tak kutuk tkda lah org nk tgk pelik . nk kata aku kwn dgn depa tu ? not really i guess , knal pn mcm tu ja , nk kwn apa kebnda , satu je sbb yg tggal , ad batu api yg buad story pcl aku , lps dok tu pi canang dkat org . riteee ? yeahh , i think so , eh percaya sgt lah story2 tu . aku takda kna mngena dgn geng hampa tetiba ja nk cari pcl nie kenapa ? please , face to face dgn aku , i wanna know the truth , apa yg aku buad dkt you all nie smpai dok tgk pelik + gaya mcm tak puas hati + jeling2 with those big eyes --' okay sorry , ad yg mata kecik , haha , not suma mata yg tgk aku tu besar besar belaka --' okay aku dh start merepek . hey , i need some explaination , aku tauu , stg msti ad punya lah yg jd pmbawa mulut psl apa yg aku tulis dkt blog nie , tp sat , ad aku kesah ? apa yg aku kesah skrg nie , apa yg aku buad smpai you all 'kesah' sgt psl aku -.-' know what i mean ? kay , bye


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome