//tentenot?
muka baru :)
Friday, March 11, 2011 @ 8:21 PM | 0 Comments

hello
hari nie dh berjam jam aku dok dpn lappy nie semata mata nk fix blog aku :) lama gila ta makeup dia . so aku jd mak andam lah kan hari nie . hee :) cantek tak ? adek aku ckp serabut . tp , jap . kesah pulak aku :D:D jnji aku puas hati tgk blog aku dh comei skrgggg , aww . haha . aku spnjang hari nie tade story , just miss-ing someone . adudu -.-' mcm mne nie ? sabar je lah . dia tak g mana pn , hee . and anddd td member aku text , ckp Jepun kne tsunami , suro tgk berita [mls pulak aku nk g tgk tv -.-'] . wuu , takod doe dga . lgkawi pn penah kne tsunami satu msa dulu . i was about 10 kot wktu tu , tahh ta ingt . time tu aku tga tdo , sumpahh gegar bhai :3 aku enat abah yg goncang katil aku suro bgn , rupa rupanya tsunami , mmg teruk juga lah jalan dekat area jeti tu , mmg scaryy . tp tak silap aku , ta byk yg terkorban . maybe a feww , nie pn kne tempias je dari mne tahh . aku lupa -.-' eh jap , aku rasa dh melalut sgt dh nie , haha . nk cita pcl rupa baru blog je pn , tgk , dh msuk pcl tsunami bagai . tp tkpe lah kn , share experience :) okay lah . dh pening kepala aku dok ngadap lappy je , please leave a comment dkt shoutmix chat tu about my new looks ini okay :) hee , choww lah


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome