//tentenot?
im sorry
Saturday, March 5, 2011 @ 11:26 AM | 0 Comments

oh td , aku kuaa drive keta abah :') first tu pegi stadium amek adek main bola , dh parking dpn umaa dh then tba2 mama cll , ckp suro beli mknn for them , soo aku pn decide , okay lah pegi terus , lps tu aku pn kuaa lah balik . smpai dkt simpang nk kua taman ak tuh , suddenly ' krekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ' and a loud 'kreuk' sound ak dga . OOOEMMMJII , and i said to alang ' weh mcm mna nie ? ' alang said ' reverse lahhh ' aku pn reverse , panik gila doe , and another 'kreukkkkkkk' sound kedengaran -.-' goddddddddddddd , aku takot gila . tp bwk jugak pusing smpai taman lgkawi , then balik ikut highway tu , pusing balik ikut tmn berlian . mama cll when she knows yg aku bwk keta abah . mmg suara marah gila :3 mula tu aku ckp dkt alang jgn bg tau sapesape . tp , ishhh nmpk sah sah kot kemek dkt sideskirt tu :'( aku pn terus confess dkt mama . mama was vv angry , and suro aku balik . dh smpai , aku text ' im sorry , i'll take the risk ' but she replied , ' bkn sbb risiko apa , suma nk bwk kua duit . nk bgtau apa dkt abah ? leceh betul lah mcm ni ' hm , now aku takut sgt nk faced abah . he'll be back for another 20 days , maybee :] in 20 days , mna ckup for a sideskirt -.-' nnt kna cat lagi . ohh godddddd , i swear i would never ever ever drive a 'big' car again . and aku percaya lps nie msti mama tabg sntuh myvi :( impian aku nk amek lesen keta nieee agak2 akan musnah tak ? :( YA ALLAH , why lahhh aku gedik sgt nk bwk keta abh just for food ? ak naik ego td pun boleee :( last word , DIE --'


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome