//tentenot?
hangout .
Monday, March 14, 2011 @ 11:44 PM | 0 Comments

hello . kmarin 13 march , aku hangout dgn bebudak comei nh . hee , actually ta rancang kot . mek faris la nie , dok komen2 kt fb , pstu ajak hangout . plan nk kuaq berdua jaa ^^ tp aku mmg tadak duet kot -,- abah dh tanak bg duet gara2 aku bg rosak keta dia :3 sdeh gila kot , abah balik ja truih kna 'ceramah' kot sejam . mcm lawak pn adaaa , aku dh laa style kalau abah mrh aku nk tergelak . hahaaha , tahan gelak je lah . tp ad time aku gelak jugak , lps tu stg abah ckp ' lwk kt mana nie ? kna mrh pn kakak bole gelak nohh , apa nk jdi niee . . . and blaa blaaaa blaaaa ' tu yg bole ceramah smpai sejam tuh -.- okay , back to the storyy , dh dok komen2 , aku pn okay lah , lgpun umaa aku pn tadak sapa , soo , hang je la . bosan tahap gaban dh dok umah sorang sorang . dh confirm nk hangout , aku pn tuka laa bju , pkai tshirt + jeans + sliper je , selekeh gila kot . mmg ap pn aku ta boh kt muka nih , haha . then , dgn bwk canon + nset + bwk diri , aku pn bwk lah scooter pegi fair :3  hahah , mcm cibai ja -.-' tp tkpa kuaq jugak la bosan punya pasai kan :D:D dh smpai mcd apa suma bru lah jmpa dgn kwn2 len . mmg ta rancang kot nk lepak gn depa tu ^^ ni haa tgk sndiri ;
selekeh sgt kn gaya aku hangout time tu -,-'
mmg happening lah dok tawaf fair sama sama . hangout paling rock lah aku nie pn -,- haha , tp mmg hepi gila dpt hangout dgn faris , wawa , adelin , elyn and andd hanum  ♥ btw , thx faris sudi blnja happy meal . weeee , wawa pun sbb blnja ice cream . nnt lepak lg okayy :) balik tuu , tba2 abah bg rm50 , buad blnja . erhhh -.-' time aku nk hangout tamau pulak sua duet , tp tkpa lah amek juga lahh , org kata rezeki jgn ditolak tolak , hee tengs abah . tp kan mama aku mcm tak puas hati je abah bg rm50 :D:D hahahaahahaha , sorry mama jgn jeles . ILY mama . teheeeee  ♥ ♥


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome