//tentenot?
aww :)
Friday, April 1, 2011 @ 6:24 AM | 0 Comments

eh eh tahu tak ? ad sundal kecot tak puas hati dgn aku . wahhh kesah pulak ? hina aku hitam , buruk , ta lawa . mmg aku ngaku semua tu . tp aku redha je , dh tuhan nk bg mcm tu nk buad mcm mna . hang kata aku budget ? excuse meeeeee la darling , sapa yg budget ? nmpk sgt hang yg budget lawaaa , siap mngaku puteh lg . HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA . gelak smpai pecah perut* actually aku siket pn takesah la dgn sundal kecot mcm hang nie sayang :) mntak fb account , tamau bg . lps tu ttba nk ajak jumpa . tak terasa mcm kimak ? haahahah . kesian hang kann ? asl kecot sgt nie ? hitam2 aku , buruk2 aku , takda la budget mcm hang mngaku lawaa . lps tu ckp aku budget hot pulakkk ? aduudu , kesian , sdeh tau dakk xD yg lawak sgt tu hang kata semua user fb tak suka aku hahaha bila msa hang buad bancian dkt fb tu wehh ? world wide kott , pengasas fb pn tabuad mcm tu . susah susahhhh jeee . tq ja la :) aku buad fb bukan nk bg org suka ke ta suka ke . dh mak bpk aku mmpu nk beli b.band , lappy utk kegunaan aku , nk bkwn . bkn mcm hangg , rugi mak bpk . serious wey sdeh aku dgn mak bpk hang dpt anak mcm nie . dh laa cari publisiti murahan dkt chatbox aku , awad meroyan nk femes sgt kaa ? KESIAN KAN :') dh laa chat sorg sorg nk backup diri sndiri , tu lagi laah kesian . asl hang ni mnyedihkan sgt tahhh ? hahaha lps tu tak puas hati , hina hina aku lg . aku hitam , mmg pn . tak kata pn aku putehhh . hahahahahaha , aku bukan keturunan 'mat salleh' mcm hangg . eh hang keturunan mat salleh ke weyy ? MTRFCKR :) mmbe aku ckp , hide je chatbox tu , hbes cita . wooo , tanak . hahahah , aku nk tgk sapa hangg nie , betina sundal terok laaa tanak tnjuk muka ! stakat maki maki hina hina kutuk kutuk aku dkt chatbox tu , baik tak payah , asl takot sgt nk tnjuk muka nie ? muka hang mcm babi ka yg malu malu sgt nk tnjuk muka ? alololo , takesa lah muka mcm babi pn makhluk Allah cipta jugak . nk buad mcm mna Dia nk bg muka hang mcm tu xD hang kna redha , kna terima okay hahah eh jappp muka hang msti pink pink mcm babi tu kan ? ptt lah dok mgaku putehhh okay now I got it puteh pink pink , meh nk tgk siketttt HAHA :D:D kalau dok dkt area aku nie , kita f2f , serious aku blnja prosperity burger . haha pmpuan sundal mcm hang nie mna penah rasaa prosperity kan ? nk ad duet kna jual bdn dulu , cari publisiti dulu , ooopppssss sorry terlebih sudaaa* ^^ tkpaaa aku blnja . bkn nk budget kaya , stg ckp aku budget kaya pulakkk , bkn tatau org babi mcm hang nie haha stakat rm20 tuu takesah laaa nk sdekah dgn muka hang nie . tadak value . kalau berani tnjuk laa muka hang yg puteh lawaa ++ tu nk tgk cket ! tapaya nk kecot sgt laa :) tu lah org ckp , kecik kecik tanak mmpos , besar besar mnyusah kan org  HAHAHAHA   booo !

Labels: ,



Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome