//tentenot?
LOVE :)
Wednesday, March 23, 2011 @ 9:21 PM | 0 Comments

22 Mac 2011
Tarikh ngeri kot bg aku -,-
Meh nk story ckit .

It was 4 pm , cewah speaking pulok* aku start ego pegi Taman Dahlia , got something to do . Time balik tuu tga jalan hujan pulakk aku decide dh alang2 nk lalu Taman Berlian ap salahnya aku topup + beli protractor , okay protractor tu Keon letak dlm ego org lain tp takpa sokay lah ta smpai RM1 pun . So aku singgah lah Kingg Daily haha kalau nk tau , mmg almost everyday lah aku sggah situ aku pn tatau psepa :D:D okay smbung balik , dh hbeh semua urusan dgn Kingg Daily tuu , tgk tgk kt luar hujan lebat OMJIIII mcm mna nie ? nk tggu , dh laa keluar rumah tak bgtau abah mama , satg depa cari mmpoih aku . Aku pn decide balik jugak dlm hujan hujan tu . Dh smpai simpang Idaman Suri > Taman Desa , aku ambil keputusan lalu ikut jalan belakang , so aku belok lah ke arah Taman Desa which on my rightside -,- okay aku bgtau pn you all semua tak tau kn ? okay dh shadap . Aku bwk moto mcm biasa , tp takda lah biasa sgt laju ckit kot sbb hujan makin lebat . Tiba2 smpai dekat selekoh dkt area stor stadium tu aku rasa mcm tiba tiba aku melayangg && golek golek guling guling guling and then stop , aku rasa air ja mcm menitik2 atas badan aku , air apa ? air hujan lah bodoh -,- msa tu hujan haihh . Aku pegang helmet aku , nseb baik lah aku pkai helmet arc tu aku check2 tgn kot2 patah && aku bgn tgk jeans koyak :( baju aku kotor gila andd msa tu ad sorg polis lalu . Dia lah tolong aku . Thx abg polis yg misteri XOXO mula tu aku takot jugak sbb dia polis , tp tkpa lah senang2 ja aku suro dia pegi amek moto aku pcl jarak moto dgn aku tu agak jaoh , which mean mmg aku bergolek agak lama atas tar yg lembut lg empuk tu :3 && aku tgk kasut aku dh merata2 , so aku pegi kutip , and pkai balik haha pkir balik mcm lwk ja . Abg polis tu suro aku check semua , yes aku mmg nmpk tgn aku byk darah , jeans dkt lutut koyak tp tak expect apa2 pn , dia offered nk hantar balik tp aku refused , GILA KOT POLIS HANTAR BALIK RUMAH ? serious dohh aku tak rasa sakit pn , even tgn aku darah keluar mmg byk gila babi -,- lps check2 semua moto bole start , aku pn bwk lah balik sndiri hihi damn god moto aku rosak , moto tu jd melelong , engine kemek , handle pn kemek , body retak , meter pn tak jalan dh && lampu signal yg dkt meter tu tak mnyala huh sabar je lah -,- aku pikir nk rahsia kan je dri parents aku , tp dh tgk moto mcm tu tak jd lah so smpai rumah , aku p cari abah mama && bgtau pcl accident . Aku tukar seluar pkai short && tgk luka tediaaaaaa rosak dh kaki aku ! time tu baru aku rasa sakit mcm nk mati . pdhal luka ja pn* yg parents aku pulak bukan nk kesian , marah boom2 dulu bru hantar aku pegi hospital :] Dr semua cuci luka Ya Allah pedih lahhhhhhh siap menangis malu doe , msa tu baru aku tau , blkng aku calar terokkk , lutut , tgn , kaki , jari kaki , tgn , bontot aku lg -.- Alhamdullillah syukur sgt sbb muka aku tada setitik pn calar , thx jgak dkt helmet aku tuu , mmg selamat lah pkai helmet tu ^^ ceh promote pulak kembang arc tu haha* dh laa kna cucuk dua kali , dkt bontot tu yg ta tahan , malu kottt -,- tp tkpa sabar je , aku nangis mcm nak mnjerit tp aku pkir aku dh 17 tahun so dont be childish , lgpn abah aku kt luar buat malu dia ja . Tp air mata mmg laju lah , nurse tu pn mcm phm2 ja cuci pelan2 . HAHA betul ckp mama aku nurse zaman la semua cantik kot cayaq aku nseb bek aku pmpuan haha . Dr tu ckp dia nk msukkan wad , tp abah && aku decide balik ruma lah . tamau aku dok wad -,- Lps dh siap semua aku pn balik && tdooo je :) bgn kejap , tido , bgn kejap , tido , bgn kejap , tido haha byk kn aku paste ? nk lg ? bgn kejap , tido , bgn kejap tido , hahahaha dh dh hm so today aku tak g scola , ubat kna mkn 9 bijik 4 kali sehari -,- sabar je la kalau ta mkn sakit kot , serious :3 aku jalan pn mcm org cacat sbb kaki aku cekang tabole straight , tgn kanan lenguh pcl aku kna tido mngiring , blkng aku sakit , luka calar byk , tgn kiri aku lenguh effect yg kna cucuk tu , bntot aku pn lenguh sebelah :3 effect cucuk jugak haha cm shit ja bila aku pkir balik nurse tu slumber je bogelkan aku er not really bogel kan tp half-naked kot --' baju suma kna bukak gnti dgn baju hospt tp depa ta bg seluar . Bole byg tak HAHA


Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome