//tentenot?
you must know :')
Saturday, January 29, 2011 @ 11:37 AM | 0 Comments

hee , act ak tade story pn na cte . tp dsbbkn gatal tgan yg teramat sgt nk menaip , so ak pn buad lah newpost . haha . okay okayy , td mse ak bgn tdo , ak tgk dkt cermin , ak pn terpk ' aten oy , awad hang lagu nih ? ' okay , no answer sbb ak pn tatau ap motif ak pk mcm tuh . hahah , dah dah stop merepek . -_______- okay , dh . nie antara tabiat buruk yg korg perlu tahu kalo nak, tanak tayah bca okay sia -00-
  1. ak tak suke pkai seluar act . tp tak bermakne ak suka pkai kain , skirt or whatever yg berkaitan . ak suke pkai tshirt je . BHAHA . yes , tshirt sahaja ! XD yg dlm dlm tu phm phm sndiri lah . takan ta pkai kott sia ! shhhh . diam diam -___-' dsbb kn ak mmg bertabiat mcm gini , ak sllu lahh kebas tshirt abah ak , takpun parents ak , esp mama belikan ak tshirt besar / laboh , yakni smpai peha tak pn lutut :) so kalo ak de kt uma , ak suke lah pakai tshirt tersebut tak kire , balik sekolah , ptg , mlm , sblum tido ,
  2. ak suke bazirkn elektrik . slalu nye kalo ak bkk kipas , lampu , aircond atau sebagainye , mmg susah ak nk ttup balik . tambah2 kalo suis dlm bilik ak sndiri . ak pn tatau knape --' tukang ttup suis elektrik tetap ak adalah mama or abah . lps tu , dorg tuka jd tukang beletiaq pulakkkk . hoho , tahan je laaaaa
  3. bile ak dpn tv , ak akan duduk dgn caraaa yg teramatlah 'sopann' . ini jugak merisaukan mak bpk ak sbb tabiat ak nie ta kire tmpat dan masa *sorry , ak bkn jenis minah control -00- korg bygkn , ak kn tak suke pkai slua , so bile ak duduk / lepak dpn tv dgn care yg paling 'sopan' , ap yg jd ? HAHA . lu pk lah sndiri * tiada unsur lucah disini , please -00-
  4. suke berangan artis dlm bilik air niee ak ase bkn ak sorg je yg ad tebiat mcm nie , btul tak ? korg pn ad kn ? haha , kdg2 menyanyi smpai ta ingt dunie , berjam jam . kecut hbes jari jari kaki . pdahal kalo mndi je 10 mnet pn dh siap . kan kannn ? haha , tgk tuh , dh ad org tersengih sengih . haaa , kn ? kntoi lah ko pn same ! bahhaa , tapeh , kita geng ! yeahhhh XD eh stu lg , kdg2 mndi smbil berangan nie , cntohnye nynyi kn , mne kua suare pn , nynyi ta kua suare pn , BHAHA . berangan dpn cermin mcm sia XD kn ? haa , tgk tuh , sengih lagiiii ^^
  5. time mkn , ak mmg tamak . tambah2 kalo hari jumaat sbtu , time mama ak msak :) * mama ak bz , so dea msak hujung mggu , hari biase mmg susah die nk msak XD ak akan tmbah tiga pat kali , menunjukkan ak mmg suke sangat gile babih la msakan mama ak even die msak cincai je --' ap yg tabiat buruk kt sini , lps2 mkn , ak msti ta hbes ' eleh , tu perkara biase ' <---- mesti korg ckp mcm gini kn ? -000- tggu lah ak cite duluuu cik oy :] tampa kang ! okay2 , back to the storry , mmg tabiat ak , time tggal lg sikitt , mcm lg stu mulutt je nk hbes nasik tuh , ak mmg tabole msok dh . kdg kdg abah ak pkse , smpai ak nk muntah :] ak pn tatau knape --' tiap2 kali mcm gituu . pdahal yg mkn dua tiga kali tambah sebelum nie bole jugak hbes smpai nk tmbah lg . mama ak ckp , kalo ak mkn mcm nie , nescaya nnt ak dpt laki/suami yg tidak beriman -00- kesah plak ak ? BHAAH . mama , tapehh , nnt kakak cari ustaz okay ? :)
  6. kisah mkn lg , mcm biase , ak duduk pn teramat amat lah sopan sekali . even ak mkn dkt meja mkn , ak mesti akan duduk bersila . tak pn separuh bersila . kaki ak satu naik atas . takpun dua dua kaki ak duduk mcm lipat naik atas tuuh . er ? HAHA . jgn pk lain ! ak tatau nk explain mcm mne , tp still duduk lah . haha . mmg dari kecik ak mcm nie . bkn sbb ak ta biase mkn kt meja mkn , tp tahh la . and kalo ak mkn dkt bwh , ak akan angkt pggan tu sblah tgn . sblah lg mkn . org tua tua ckp ta baik anak dara mkn mcm tuhh --' tuh yg ak menyampah mkn dgn org tua tua nie , adoyyy . letak bwh tapuas lah . kne tunduk2 bagaii nk mkn . lain lahh mulut ak boleh cabot letak kt perut . knn ? saba je lah :) ak kn pmpuan mithali , BAHHA
  7. enat lg dulu ak kecik2 , kalo blek kg ke ap ke , msti nk mkn atas toto XD haha , ap ap sume nk atas toto . bile blek kg je , msti dorg ungkit pcl tuhh , ak sengihh je la . smpai skrg pn kalo bole ak nk mkn smbil tido , BAHHA . tak pn smbil baring atas sofa , smbil tgk tv , dgn remote dkt tgn , mcm tv tuh ak sorg je nk tgk . haha , best kn ? :3
  8. ak tabole hidup tnpa kapet . nnt ak punye umaa esok , fully nk letak kapet . bola kn sayanggg ? *refers to my future husband :P
  9. bersuami kn Jesse McCartney :) ap ? ta pcaye ? eh , ak cume tanak tnjuk lahh . die dtg lgkawi sbulan skali mlwat ak , korg ap tahu ?
  10. okay , num 9 tu ak tipu :)
  11. haha , kk . smbung , lg stu , bile mama ak bg duet , suro beli brang , mcm mkanan kucen ke , roti ke ap ap je lah , baki die tu , mmg ak buad senyap . BHAHA . 
  12. sllu men gitar , smbil nyanyi cover ' Hey Soul Sister ' smpai ta ingt jiran jiran sblah , ayam2 blakang uma , tak pn jiran2 depan ak . HAHA . pdhal mne pndai main gitar pun , berangan je . tambah2 kn kalo ak sorg je kt umaa . mcm skrg nie . hee , even ak tau , org lua akan dga suare ak melalak . sbb ak bkk tgkap / pntu slide tuh -00- bia laa kn ? ak nk tnjuk bakat ak kt sape lg kalo bkn kt dorg ? HAHA
  13. ak suke pggil org gedik , takira laki pmpuan , bf , gf , pondan , pengkid , tomboy , bapok , makcik2 , pkcik2 atau yg sewaktu dgnnya .....
  14. kalo ak mrah , mmg ak maki takire dpn sape sape pn . parents ak pn tabole nk mmbendung sikap ak yg nie , mgsa paling terdekat ialah adik ak :) and ak suke lawan maki memaki dgn adik ak yg angah nie , YA RABBI mulut deaaaaaaaa , pedas bhaiii . ta tgk lg kakak die , smpai umaa Mami Nashu pn bole dgaq weyy :] MAAP
tu baru ckett . haha . bykk lg , mls taip pulak . td gedik sgt nk tules kn ? haha . chow

p/s : ad org tnya , ' hang nie sat pkai tdung , sat tak pkai . time tsyen farouk hang pkai pulak , pening aih '
komen artis : suka hati ak lah time bile ak nk pkai time bile ak tanak pkai . ad kaco hidop hangg ? :)

Labels: ,



Older Post | Newer Post

Assalammualaikum and hello. Welcome to my blog.

TYPO QUEEN, do like and follow me.

p/s: don't forget to leave your footprints on my tagboard :*


Wish List
Study abroad
Korea
BTS Concert
Meet BTS
BTS in Korea
Experienced 4 seasons

1 Online Users


Story About Addiction Bumblebee






This template was created by FaqihahHusni.
Doodle by Honey Pies
Best view in Google Chrome